Du er her: Forsiden Prosjekter Namsos kulturhus

Namsos kulturhus


Inngangspartiet og borggården ved Namsos kulturhus måtte utbedres på grunn av kraftige setninger i grunnen.
Prosjektfakta
Landskapsarkitekt: Multiconsult AS, Steinkjer
Kategori: Næringsliv, representasjonsanlegg
Beliggenhet: Namsos, Nord-Trøndelag
Oppdragsgiver/Byggherre: Namsos kulturhus eiendom AS
Byggeår/Ferdigstilt: Sommer 2008
Prosjektperiode: Vinter 2008
Kostnad inkl mva: 2,4 millioner kr.
Ansvarlig landskapsarkitekt: Multiconsult Steinkjer v/Siri Alette Aurstad MNLA
Prosjekterende landskapsarkitekt(er): Multiconsult Steinkjer v/Siri Alette Aurstad og Anne Caroline Haugan, begge MNLA
Entreprenør: Brødrene Brøndbo AS
Anleggsgartner: Kurt Bye AS
Høydeforskjellen mellom Stasjonsgata og hovedinngangen er løst med en «rød løper», en rampe av rød marktegl. Den røde løperen sikrer alle en like høytidelig atkomst til kulturhuset. Selve borggården er utformet som et amfi med trappe- og sittetrinn i granitt, og sammen med benker på det øvre nivået inviterer borggården til opphold og utendørs kulturbegivenheter.
Foto:Roger Grande (Bildet er beskyttet av opphavsrett)

Norske landskapsarkitekters forening

Josefines gate 34
0351 Oslo
tlf: +47 23 33 24 60
epost: post@landskapsarkitektur.no
Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape